Blog

 • NJË AXHENDË PËR SHQIPËRINË EUROPIANE

  Me 23 Qershor 1 milion vullnete u bashkuan si pika të qarta ndryshimi që formësonin vijën ndarëse mes shumë të shkuarave dhe një të ardhmeje të përbashkët. Të ardhmen e [...]

  lexo më shumë
 • JA E VERTETA E ARMEVE KIMIKE

  Në 11 shtatorin e saposhkuar, kur i’u drejtova parlamentit për programin e qeverisë së re, e nisa fjalën time me tragjedinë e kullave binjake dhe barbarinë e regjimit vrastar në [...]

  lexo më shumë
 • DEKLARATË PËR SHTYP

  Si një komb që njeh mirë parimet e lirisë dhe dhunën nga regjimet shtypëse, ne qëndrojmë pranë popullit sirian në këtë moment tragjik për të.

  Si një popull që e ka [...]

  lexo më shumë