• Home
 • Blog
 • SHENIM PER KRITIKET E APLIKIMEVE ONLINE

SHENIM PER KRITIKET E APLIKIMEVE ONLINE

Disa po thonë publikisht se apeli im për të aplikuar online cilido që dëshiron të provohet për skuadrën e re për Shqipërinë, qenka prodhim i kulturës antishtet. Marrja në punë prej shtetit paska procedura që lidhen me vende bosh e me konkurse e me afate dhe jo me partinë. Por s’e kanë lexuar ose s’e kanë kuptuar, atë që kanë lexuar në apelin tim publik si kryeministër i zgjedhur. Jo si kryetar partie.

Ne nuk po mbledhim CV për të ndarë vende pune po për ta bërë reale e transparente, marrëdhënien mes çdo individi të gatshëm për të kontribuar në sektorin publik dhe institucioneve në kërkim të njerëzve të duhur. Sapo kemi hedhur me këtë nismë edhe farën e krijimit të një baze të dhënash për burimet njerëzore të këtij vendi. Të cilën dalëngadalë, do ta kthejmë në një institucion të mirëfilltë ku shteti ynë do të ketë të regjistruar kapitalin e kualifikuar njerëzor të Shqipërisë, brenda ose jashtë. Po kjo është një temë më vete.

Ndërsa për momentin, fakti është se të gjithë ata që po aplikojnë do të njoftohen individualisht për çdo konkurs të hapur në sferën që lidhet me profesionin dhe eksperiencën e tyre. Në këtë mënyrë do të këpusim lidhjet e shkurtra të konkurseve farsë që janë zhvilluar tërë këto vite, përmes lajmërimesh në formën e trakteve të ngjitura kuturu dhe rezultatesh të parafabrikuara në dëm të lirisë së konkurencës e të meritës. Dhe nga ana tjetër, do të kemi një instrument të ri monitorimi për trajtimin e burimeve njerëzore në procesin e organizimit e të zhvillimit të konkurseve. Besoj e kam sqaruar po ashtu në letër se kjo bazë të dhënash do t’i shërbejë pak më vonë edhe sektorit privat, për të kërkuar njerëzit e duhur për vende të reja pune dhe do t’u japë po ashtu mundësi aplikantëve të kenë dijeni për çdo mundësi të re për punë.

Kaq e thjeshtë është, mos u shqetësoni kritikë të dashur ky nuk është as fillimi akoma i Shqipërisë së re që kemi marrë mandatin për të ndërtuar.

Edi

https://www.facebook.com/edirama.al/app_176005185904067

51 Mendimet tuaja për SHENIM PER KRITIKET E APLIKIMEVE ONLINE

 • Dorina Canaj shkroi:
  15-09-2013 në 8:38 pm

  Pershendetje ! Ju uroj suksese ne te gjitha angazhimet e marra per ta drejtuar kete vend ne rrugen e zhvillimit. Une kam mbaruar per mesuesi Matematike-Fizike dhe problematikat e arsimit ne vendin tone me shqetesojne. Tre jane problematikat qe me shqetesojne me shume : 1- Ngritja e nje grupi profesorati te mirfillte per te testuar te gjithe individet qe jane diplomuar per mesuesi keto vite tranzicioni dhe marrja e vendit te punes me merite.
  2- Se dyti te behet nje unifikim i librave dhe programeve mesimore te pakten deri ne sistemin e detyrushem arsimor
  3-Te mos lejohet asnje shkolle private nese nuk ploteson kushtet e te pasurit laboratore Fizike, Kimie , Biologjie sepse paguhet per te pasur cilesi ne mesimdhenie dhe jo per te blere diploma universitare apo deftesa pjekurie.
  Veshtiresite jane te shumta por nuk eshte e pamundur qe dicka e mire dhe rezultative mund te behet me arsimin.
  Deshira ime eshte te jem pjese e ndertimit te Kurikules Arsimore dhe te jap kontributin tim ne fushen e Arsimit. Faleminderit!

  Përgjigje
 • pashke pacuku shkroi:
  10-09-2013 në 6:42 pm

  pershendetje dhe suksese
  une e kam derguar sivine sepse besoj se ky vend ka nevoje te kete nje informacion mbi kapacitetet e saj dhe jo te futet ne pune kush i del perpara sot nje deputeti nje ministri apo nje drejtuesi cfardo dmth ti gjendet pune personit dhe jo personi i duhur ti gjendet punes .
  kam nje sugjerim qe te paktet drejtoret e drejtorive ne rajone dhe rrethe te jene me konkurim pasi aty dhe ato e percjellin politiken dhe programini qeveritar me se miri tek populli dhe ne sherbim te tije.
  keta drejtore te mos lejohet te rrine shume gjate si me qeverine qe shkoje qe ka drejtora qe kane qendruar 8 vjet drejtor i nje institucioni dhe jane bere te bezdisur per popullin dhe nuk sherbenin fare vetem se dergonin kuaten tek drejtorite perkatese per mos ti levizur
  keta punesonin punonjes te paafte ne menyre qe te mos kishin mundesi dhe te mos guxoshin te ngrinin zerin per padrejtesite qe viheshin re . kete e them dhe nga eksperienca ime pasi kam pas nje drejtoreshe qe sot eshte bere deputete dhe keshtu ka vepruar .edhe ne mbledhje kur behej analiza ftonte vetem ate pjese te kolektivit qe nuk nxirrte probleme . e komentova gjithe kete per ti dhene rendesi vendosjes se drejtoreve te afte dhe te perkushtuar dhe jo vetem militante .atyre tu gjendet nje pune me e pershtatshme
  tani qe po shkruaj kete shkrim vjen emerimi i nje drejtore e cila ka qene Zv. drejtore dhe nuk ka ngritur asnje problematike deri tani por ka qendruar si delja ne gershere ka qene ajo qe i bente fresk ish drejtores qe eshte bere deputete (Albina Deda ) ne DRSKSH Lezhe
  ju pershedes dhe ju falenderoj per kete bashkepunim

  Përgjigje
 • pashke pacuku shkroi:
  10-09-2013 në 6:36 pm

  dergimin e civive oline
  une e kam derguar civine oline per dy arsye
  e para se kam besim se ato qe thuhen do te behen realitet .
  dhe e dyta eshte e drejte qe ne fund te fundit strukturat drejtuese te burimeve njerezore te jen te njohura me keto burime njerezore qe ky vend ka ne dispozicion dhe me perkushtimin e ketyre burimeve njerezore ne dispozicion te sherbimit administrative qe kerkon kjo administrate qe ka ardhur ne pushtet me voten e popullit.
  duke patur keto sivi ne dispozicion sugjeroj qe te gjendet punes njeriu dhe jo njeriut puna.
  per kete kam nje sugjerim qe pretendoj se jep rezultat. perveq qeverise me kabninetin e tij per drejtoret e drejtorive rajonale ne cdo sherbim te behen me konkurim dhe te perzgjidhet ai me i afti , i perkushtuari dhe jo vetem militant pasi jane keto drejtore qe do te percjellin me se miri dhe me korrektesi programin e qeverise ne sherbim te popullit.E them kete dhe e cilesoj me te madhe pasi eksperienca e kaluar nuk ishte e tille dhe sherbimet prandaj ishin jo korrekte.
  dhe e dyta keta drejtore te mos jene me shum se nje legjislature pasi behen te pushtetshem dhe i shkeputen nga detyra e tyre .

  Përgjigje
 • pashke pacuku shkroi:
  10-09-2013 në 9:36 am

  pershendetje dhe suksese
  une e kam derguar sivine sepse besoj se ky vend ka nevoje te kete nje informacion mbi kapacitetet e saj dhe jo te futet ne pune kush i del perpara sot nje deputeti nje ministri apo nje drejtuesi cfardo dmth ti gjendet pune personit dhe jo personi i duhur ti gjendet punes .
  kam nje sugjerim qe te paktet drejtoret e drejtorive ne rajone dhe rrethe te jene me konkurim pasi aty dhe ato e percjellin politiken dhe programini qeveritar me se miri tek populli dhe ne sherbim te tije.
  keta drejtore te mos lejohet te rrine shume gjate si me qeverine qe shkoje qe ka drejtora qe kane qendruar 8 vjet drejtor i nje institucioni dhe jane bere te bezdisur per popullin dhe nuk sherbenin fare vetem se dergonin kuaten tek drejtorite perkatese per mos ti levizur
  keta punesonin punonjes te paafte ne menyre qe te mos kishin mundesi dhe te mos guxoshin te ngrinin zerin per padrejtesite qe viheshin re . kete e them dhe nga eksperienca ime pasi kam pas nje drejtoreshe qe sot eshte bere deputete dhe keshtu ka vepruar .edhe ne mbledhje kur behej analiza ftonte vetem ate pjese te kolektivit qe nuk nxirrte probleme . e komentova gjithe kete per ti dhene rendesi vendosjes se drejtoreve te afte dhe te perkushtuar dhe jo vetem militante .atyre tu gjendet nje pune me e pershtatshme
  tani qe po shkruaj kete shkrim vjen emerimi i nje drejtore e cila ka qene Zv. drejtore dhe nuk ka ngritur asnje problematike deri tani por ka qendruar si delja ne gershere ka qene ajo qe i bente fresk ish drejtores qe eshte bere deputete (Albina Deda ) ne DRSKSH Lezhe
  ju pershedes dhe ju falenderoj per kete bashkepunim

  Përgjigje
 • Bob shkroi:
  09-09-2013 në 2:39 am

  Z Rama, Z Kryeminister. Urime per nje nder dhe detyre te re, eshte nder dhe Lavdi per chdo njeri qe te behet Kryeminjster I kombit te Tije.
  Une Kisha nje Mendim apo propozim per ndertimin e nje Universiteti ne Vore, Tirone.
  Shqioeria kerkon shkoll, pa shkoll nuk.mund te kete nje ekonomi te forte dhe konkuruese.

  Une kerkoj qe qeveria juaj te hell thembelin e pare per ndertimin e nje Unkversiteti ne Vore, Tirone.

  University of Albania
  Vore Tirone.

  2, Une propozoj qeverise tuaj pef helljen ne treg per ndertimin e dy palmave ne Plazhin e Velipoj, Shkoder.
  Palmat artificiale ne plazh.
  Ndertimi I palmave artificiale ne detin Adriatik.

  Tipit te: Palm tree of Dubai. (from Google.com ose ne YouTube.com, palm tree of Dubai).
  Qeveria vetem mund te hill.ne treg dy licenca per ndertimin e ketyre dy palmave me plazhe artificiale.
  Investimi . Jo me pak se 500 milion US dollars.per chdo lichence.
  Ndertimin e dy kasinove ne zonen e plazhit Velipoj.
  Dy lichenca.

  Ne energji elektrike me Solar Power.
  Fusha e koplikut Shkoder eshte shum e pershtateshme per prodhimin e energjise elektrike.
  Dy.licenca per kete ptojekt. Solar Power System.
  Shko tek youtube.com/solarpower…

  Per gjera me te hollesidhme, ekpertet apo keshilltaret tuaj, ata mund bashkbisedojme perseri mua ne se keni ndonje Intersim per keto plane apo projekte.

  Pershendetje. Urime ne Detyre te re.
  B

  Përgjigje
 • gezim mane shkroi:
  02-09-2013 në 3:02 pm

  kerkese une i nenshkruari GEZIM BILIMAN MANE lindur me 5 maj 1953 vercisht permet . Parashtroj kerkesen time si me poshte nga viti 1983 der ne 1990 kam qerne komandant i siguris kommbetare mbas levize studentore dhe tradhetis te ramiz alise nuk u permenda me . Vetem kur filloj levizja studentore mu dha nje detyre per tu shkur me bataljonin e frasherit e kemsoris ne tiran u anulua urdheri ne korrik te 1973 jam graduar me pergjegjsin e komandant zbulimi dhe komunist pa dekument ne cerrvenak te pogradecit me 1973 kur doli tradhetia e pucisteve ne ushtri me vendim byroje kam kaluar me detyren e ushtarit dhe me pergjegjesin e komandantit ka ardhur ne korc ish shefi i shtabit te pergjithsshem tradhetri semi mencellari me te shkakrkosh shefin mencollarin dhe te futesh ne bur komandantin melo arshovin se jan shkarkuar te gjith komandantet dhe te lidhesh me she fat e sigurimit si do te jet situata te rapoprtojn ata fillova si rezervist ne bataljonin e frasherit te me jepet nje urdher ne nje stervitje dimerore dhe do te shkosh ne leskovik atje bllokohet bataljoni nga debora dhe ngeli pa buke kam dal me sukses pa asnje humbje dhe mu dha pergjegjsia e komandanti t ebataljonit ne 1983 lajmeron nato se do ti bie shqiperis vete ne telefon nisedoj me qendren me tiranen atjer ndodhe t enver hoxha po njekohsisht dhe disa shtete te tjer si franca amerika kina bashkimi sovjetik dhe doli se shqiperis do ti bini 3 shtet shba anglia dhe greqi jam pyetyr dhe kam folur pa harte dhe jeten e kordinaten pa asnje gabim me me vleresojn shtet e te drejted me note dhjet dhe oficeri i shbas qe qe komandan per te pushtur i pergatitur ne lindje dhe i vleresuar nga prendimi dhe ju si oficer i oknb kam punuar dhe si agjent i kundra zbulimit nderkombetar me te nipin e mehmet shehut me nenshtetesi franceze . NE 2013 ne zgjedhjet e 23 qershorit mejdani komunist kam fituar 68 deputet kurse socialistet i moren votat per lesine 30000 dhe vajten 20 deputet prandaj opinionin qe ka populli karshi meje i lutem te mare parsysh kerkesen time per komandant sigurie kombetare te shpetoj populli dhe vendi nga kjo rutine qe esht mberthyer duke thirur ata qe jan ne detyre nato shba dhe dijet cdo pesoj nato dhe shba kto kohet e fundit qe domte ti binte sirise . ME NDERIM DHE RESPEKT GEZIM MANE

  Përgjigje
 • Janaq shkroi:
  28-08-2013 në 9:28 am

  Pershendetje z Edi
  Ne radhe te pare ju urroje sukses te madhe per detyren qe u caktoje populli shqiptar ,se e gjithe shqiperia i ka shprest te juve.
  Une qe po u shkruaj kete koment jame ne greqi,me quajne Janaq Kaci dhe jame nga vlora doja tu thosha se ju ne krahasim me ish kryeministrin jeni dy extreme te kunderta, njeri deshte ta bombardonte vloren ta shuante si qytet, dhe ti z RAMA do qe ta rregullosh,por jo vetem vloren po gjithe shqiperin,e theme kete se nje popull me 3milion banor eshte gjynah qe mos te behet,sepse me pasurite natyrore qe na ka falur zoti shqiperia duhet te ishte nje shembull per te tere dhe jo te na quajne “vende te treta” Turizmi duhet te jete nje nga deget kruesore per zhvillimin e ekonomis shqiptare.
  ZOTI tu japi shprese durim dhe energji per kete detyre te veshtire.
  Me rrespekt Janaq Kaci

  Përgjigje
 • 26-08-2013 në 7:18 pm

  suksese Edi dhe rilindjes shqipetare perpara dhe vetem perpara pa tu trembur syri eshte nje fjale e urte labe.do thuash ti je vetem nje jo por kontributi ime do jete i pa zevendesueshem se kam besim tek forcat e mia dhe do ja dalim mbane te gjithe bashke suksese

  Përgjigje
 • Fadil shkroi:
  24-08-2013 në 8:35 pm

  I nderuar z. Rama,
  Ne parim jam kritik ndaj qeveritareve ballkanik te cilet derisa vijne ne pushtet jane gojembel dhe premtues, por me ardhjen ne pushtet harrojne te komunikojne dhe sidomos harrojne premtimet.
  Ky model i aplikimit online po duket nje casje e re ne menaxhimin e resurseve njerezore. Ne fakt, kjo duket e re si model jo veq ne permasa ballkanike. Ajo qe me brengose mua lidhur me kete ide eshte se zbatimi i saje do te behet megjithate nga njerez te aparatit qofte partiak apo shteterore dhe do te ndjek linjen e intereseve te deritashme. Mendoj se kjo eshte lufta kryesore, mexhithese parimisht marrja me stafin keshillohet pasi te jene vene ne vije strategjite dhe te ket startuar procesi. Ne fakt, ideja eshte revolucionare ashtu si ishte edhe ne Kosove ideja se te rinjet e shkolluar jashte me futjen ne sistem do te benin ndryshime te medha. Ne fakt rezultoi qe ata jane “bluar” nga byrokracia e ngritur mbi baza fisnore dhe partiake.
  Sdioqofte, kjo mbetet nje mundesi per ata njerez qe nuk kane mbeshtetje nga struktura formale, por kane CV apo rezultate!
  Shpresoj qe duke tejkaluar retoriken e patriotizmit primitiv, te ngritet nje armate e re e sherbyesve te qytetareve.

  Përgjigje
 • Alfred shkroi:
  23-08-2013 në 12:48 pm

  Z. Rama,
  Keni deklaruar qe gabimet e PD-se i keni shenuar ne nje liber, eshtje mjaft normale dhe llogjike per nje qeveri qe vjen, qe krahas realizimit te premtimeve dhe programeve te saj te nxjerri mesime edhe nga gabimet e paraardhesve. Qe te mbahen premtimet duhen drejtues te devotshem, te ndershem, me moral dhe te drejte, duhen njerez qe vertet i kuptojne dhe i ndjejne hallet dhe nevojat e te tjereve. A keni te tille? Une mendoj se eshte shume e veshtire te gjenden te tille, pasi shoqeria jone eshte mjaft e semure, e infektuar, e pamoralshme, e prapambetur, e pa edukuar me ndjenje evropianiste.
  A do te kete vertete konkurse te ndershme punesimi duke filluar qe nga nivelet me te larta te administrates shteterore e deri poshte apo do ti nenshtroheni marrevshjeve partiake dhe do t’iu lihet atyre te zgjedhin “kuadrot e tyre” sipas ndarjeve te pushtetit? Une dyshoj se jo. Historia do te jete e njejte si me pare, do te niset me pak “ndershmeri” pastaj do te perpilohen listat e militanteve trima, sypatrembur dhe guximtare, neper zyrat partiake te koalicionisteve sipas “meritave” dhe mikut, pa marre fare parasysh kriteret profesionale apo arsimore. Veshtire qe te ndodhe ndryshe.
  A do te kete ndonje institucion apo zyre ku viktimat e ketyre “konkurimeve” te ndershme do te ankohen per padrejtesite?
  Gjithsesi do te presim e do te shohim. Shpresa vdes e fundit.
  Suksese!

  Përgjigje
 • Laura shkroi:
  15-08-2013 në 1:35 pm

  Edi, ne te mbeshtesim e jemi me ty. Ti je shpresa jone per nje shqiperi te re me rivendosjen e sistemit te ndeshkueshmerise per keqberesit e ketij populli duke filluar nga Sali Berisha dhe femijet e tij te babezitur.

  Përgjigje
 • 13-08-2013 në 9:56 pm

  Me vjen mire qe me ne fund ne shqiperi po vendoset meritokracia. une sapo jam diplomuar dhe kur lexova publikimin tuaj u ndjeva shume optimiste per te ardhmen time. Kjo eshte nje mundesi shume e mire drejt edukimit te brezave te ardhesh dhe induktimit te vlerave akademike tek ta. se fundmi, do t’ju lutesha te me ndihmonit per faqen e aplikimit pasi nuk kam mundur ta gjej..

  Përgjigje
 • 09-08-2013 në 3:41 pm

  Aplikimi online dhe hapat e tjere pas tij per punesimin mbi kritere te shpallura tek dera e zyres se burimeve njerezore te çdo institucioni i kthen te rinjte tek edukata e studimit dhe viktimat e sistemit piramidal te diplomave fiktive i ngre nga lokali per te gjetur ate pune qe mund te bejne sepse jane larg kritereve qe kerkohen ne profilin ku kane marre diplomen e pa merituar. Kjo eshte forma e pare e vetpunesimit per te cilen flet Edi Rama. Viktimat e diplomuar te cilet kane pritur me vite per te gjetur 3000-5000 euro do i thone njeri-tjetrit :- ÇOHU ! Na moren me qafe, gjithe keto vite te humbura! Te zhgenjyer do nisen tek puna qe dine te bejne. Cili eshte ai njeri qe kerkoj me kembengulje per punen qe deshiron dhe nuk ja arriti? U qetesuan ata, familja dhe shoqeria. Ne nje shoqeri ku zbatohen kriteret dhe vlerat qytetaret e mbajne radhen vete.Nuk ka me sherr ne familje me babane per lek ,as ne lokal , as ne rruge. Qytetaret e shikojne njeri-tjetrin ne sy dhe i shterngojne doren kur ndahen detyrat me transparence.Nese Edi Rama e zbaton kete me perpikmeri permbush edhe kriterin e filozofit sepse ate te politikanit ka vite qe e ka permbushur, ku te dyja bashke e bejne misionar, motiv i cili tek ai u shfaq qe ne krye te heres, por prapesite shqiptare e vonuan , ky eshte momenti per te treguar veten, gje te cilen e ka nisur shume mire. Urime deri ne fund ! Ne kemi qene dhe jemi duke e ndihmuar.Veshtiresite jane te medha ,por jo te pamundura !

  Përgjigje
 • Fatmira Hasani shkroi:
  04-08-2013 në 3:21 pm

  I dashur Edi

  Ju uroj për Fitoren si dhe pozicionin tuaj fisnik si Shtetarë.

  Beteja jonë do të jetë e padiskutueshme e fituar në çdo aspekt sado e vështirë të jetë situata konkrete.

  Forca jonë politike duhet ti mëshoj Vityteve, Vlerave, Parimeve- motivimit të tyre.

  Në këto 22 vjet tiparet dalluese u anashkaluan dhe u zëvëndësuan me veprime arbitrare blerje-shitje sikur të ishin Mall.

  Ju i konkretizoni në mënyrë analitike largimin nga këto vlera dhe parime në programin tonë të Rilindjes.

  Jam gati të kontibuoj me modesti dhe përkushtim "Rilindjes aq shumë të Dëshiruar.

  Me respekt Fatmira Hasani

  Përgjigje
 • Fatmira Hasani shkroi:
  04-08-2013 në 3:20 pm

  I dashur Edi

  Ju uroj për Fitoren si dhe pozicionin tuaj fisnik si Shtetarë.

  Beteja jonë do të jetë e padiskutueshme e fituar në çdo aspekt sado e vështirë të jetë situata konkrete.

  Forca jonë politike duhet ti mëshoj Vityteve, Vlerave, Parimeve- motivimit të tyre.

  Në këto 22 vjet tiparet dalluese u anashkaluan dhe u zëvëndësuan me veprime arbitrare blerje-shitje sikur të ishin Mall.

  Ju i konkretizoni në mënyrë analitike largimin nga këto vlera dhe parime në programin tonë të Rilindjes.

  Jam gati të kontibuoj me modesti dhe përkushtim "Rilindjes aq shumë të Dëshiruar.

  Me respekt Fatmira Hasani

  Përgjigje
 • leonidha shkroi:
  29-07-2013 në 7:01 pm

  i nderuar z.kryeminister
  jam nje emigrant i sapoardhur nga greqia.kam mbaruar institutin e larte bujqesor ne vitin 1988.kam punuar ne administraten pasi perfundova studimet ne universitetin bujqesor te kamzes u futa ne pune si pergjegjes sektori ne ndermarrjen bujqesor tepelene,duke qene ne nje moshe te re vetem 29 vjec me pushuan nga puna per bindje politika si mua ashtu dhe time shoq vitin 2000 u ktheva ne shqiperi.nga viti 2000-2007 kam punuar ne komunen qender tepelene ne postin e pergjegjesit te tatim-taksave.gjate zgjedhjeve vendore te vitit 2007 isha sekretar i kzaz te zones. pasi perfunduan zgjedhjet te cilat u fituan nga pd-ja me pushuan ne nje menyre automatike nga puna.u detyrova te ikja perseri ne emigracion.tani une jam kthyer nga greqia per shkak te krizes ekonomike.jemi te papune familjarisht.pasionet dhe energjite e mia kam deshire te sherbej me sinqeritet dhe devotshmeri ne profesionin tim ne degen e bujqesise.shpresoj ta mirrni parasysh kerkesen time.rezultatet e mia gjate shkolles se larte kane qene te mira.
  me nderime
  leonidha shumeli

  Përgjigje
 • 21-07-2013 në 12:15 pm

  I dashur Edi,
  Quhem Klaudja Ferhati, jam me origjine nga Peqini e kam 10 vjet qe jetoj ne Elbasan, qytet ku kam mbaruar shkollen e mesme te Gjuheve te Huaja, Anglisht dhe Frengjisht, si dhe ku kam studiuar ne degen Pune Sociale e jam specializuar ne Puna Sociale me Femijet dhe Familjet. Aktualisht punoj si Vullnetare ne Fondacionin Shtepia e Shpreses, ku kam punuar seriozisht mbi dokumentacionin e femijeve dhe per integrimin e tyre prej 9 muajsh dhe World Vision prej 3 muajsh.
  Ne radhe te pare do doja te beja urimet me te perzemerta per fitoren tuaj!
  Nisur nga mundesia qe ju po I jepni rinise shqiptare dhe pikerisht asaj pjese e cila ka tendencen per te cuar shqiperine perpara dhe duke marre shtyse nga thirrja juaj per aplikim po dergoj kete kerkese me besimin se kjo do merret parasysh nga ju.
  Doja tju pergezoja gjithashtu per besimin dhe punen e madhe qe bete per fitore, kjo sherben si model referimi per mua qe per te arritur dicka duhet te punosh seriozisht. Na sherben gjithashtu neve, rinise qe ka deshire te beje karriere, per te kerkuar me shume nga vetja dhe me shprese te ecim perpara, drejt nje te ardhme me te mire. Dhe kete model dhe mbeshtetje kam besimin se na e jepni ju, Rilindja.
  Kam bindjen e thelle qe jeni i nisur nga sensi i mire per te mbledhur dijen e jo per te mbledhur ato qe kane me shume miq e qe paguajne me shume te partia!!! Ku shume persona punesohen pa e njohur natyren e profesionit qe kane zgjedhur te studiojne dhe pa e ditur rolin qe kane ne ate vend pune, ku shume te tjere marrin ryshfete sepse nuk po punon me zemer dhe per te bere karriere por punon per te mbushur xhepat sepse nje dite e di qe do te ike nga ai vend. Ka ardhur koha ti themi mjaft ketyre pazareve te shemtuara dhe uroj te mos zhgenjehemi prape se do ishte kulmi mbas gjithe atij besimi qe ju dhame ne 23 qershor!!!
  Me respekt
  Klaudja Ferhati

  Përgjigje
 • klodian shehu shkroi:
  19-07-2013 në 5:58 pm

  Urime per kete ide novatore Z.Rama.
  Ne gjithe keto vite te veshtira kemi pasur gjithmone te njejtet njerez qe na kane qeverisur, te njejtet qe vendosnin jo per zhvillimin e ketij vendi por per pasurimin e tyre, te njerezve dhe rrethit te tyre.
  Eshte e pabesueshme. Te gjithe keta politikane qe flasin per integrim zhvillim dhe denimin e krimeve te komunizmit. Dhe asnje su denua per ato krime, thjesht nderuan ngjyren partiake dhe u bene shtresa e pare e borgjezise se re, kasta e re e milionereve.
  U premetua se do denoheshin autoret e 97′. Thjesht u kryn ca larje hesapesh mes grupeve kriminale dhe u denuan disa, por asnje politikan sdoli pergjegjes, as edhe nje. Kasta e politikaneve milionere vazhdoi te shtonte pasurite e veta.
  Dhe vazhduan premetimet ne 2005, perseri ne 2009, me slloganet lufte korrupsionit, 80 apo 160 mije vende pune dhe shume genjeshtra te turpshme, e trajtuan kete vend si placke lufte i shiten dhe pervetesuan cdo aset dhe prone publike,shkateruan prona private dhe nuk ben denshperblime, i trajtuan shqipetaret si sense jo se njerez, i shkelen endrat dhe shpresat.
  U bene protesta ku u vrane njerez dhe nuk dha njeri doreheqjen, ndodhi ngjarja e gerdecit dhe u krye nje gjyq i turpshem dhe perseri asnje nuk dha dorheqjen. I kemi pare politikanet drejtoret doganieret dhe shume drejtues te larte te aparatit shteteror te rrethuar nga nje luks dhe pasuri e jashtezakonshme nderkoh kur pjesa me e madhe e shqipetareve jetojne ne nje varferi ekstreme. Ka fshatra te tere dhe zona ku mungojne mjetet me elementare te jeteses, ku eshte turp turp turp turp 1000 here turp te flasesh per zhvillim po te shohesh ato kushte te mjerueshme vetem per shkak te mosinteresimit te organeve perkatese.
  Turp per Z.Berisha ku edhe pas humbjes beri nje dorheqje jo per shkak te detyrimit moral por sepse do te luaj me rregullat e vendosura pej atij vete. Ishte nje doreheqje taktike per ti dhene mundesi per te kerkuar rikthimin prape ne pushtet.
  Ishte nje doreheqje e vonuar e pronarit te PD dhe njeriut me konfliktual qe te periudhes post komuniste.
  Madje edhe ne momentin e dorheqjes nuk permendi asnje nga gabimet e tij por permendi me radhe te tera aritjet e tij dhe qeverise qe drejtoji.
  Makiaveli perdorte nje shprehje : ”Nuk mund te jesh kurre aq i forte sa te qendrosh perjete i forte”.
  Por fat i keq per Makiavelin qe se njohu dot Z.Berisha, ndoshta mund te kishte nxjere nje postulim tjeter.
  Keta njerez vetem shqipetare qe nuk jane.
  Edhe ne kete moment qe kane humbur nuk arijne dot ta pranojne kete humbje. Humben per shkak te arrogances se tyre, per shkak te korrupsionit te thelle qe krijuan, humben prej zemerimit mbare shqipetar per dalaveret e bene ne kurriz te tyre, humben sespse u perpoqen te beheshin pronare dhe zoter te te gjithe ketij vendi dhe te skllaveronin njerezit, humben sepse i kane shitur vendet e punes te njerezit e paarsimuar dhe kane krijuar nje sistem burokratik totalisht te paafte.

  Ndaj Z.Rama pergezime per fitoren tuaj dhe idene per krijimin e nje institucioni per burimet njerezore te ketij vendi.

  Përgjigje
 • KLO shkroi:
  18-07-2013 në 3:17 pm

  Ajo qe nuk duhet te degjojme … eshte kur dikush na thote se punon ne nje ministri apo bashki… dhe nuk ka shkuar asnje here ne pune.. por vetem sa merr rrogen… vetem ne Shqiperi ndodhin keto gjera..

  Ps: Sugjerim per aplikimin online: pasi klikon butonin Submit do duhej edhe nje email konfirmimi… :)

  Përgjigje
 • albert shkroi:
  13-07-2013 në 9:03 pm

  Premtues Premtues Premtues
  Me ne fund ne populli Shqipetar i lame ne dore vetes qe te qeverisim veten.

  Përgjigje
 • Raimonda Zyba shkroi:
  13-07-2013 në 4:39 pm

  vazhdo rrugen qe ke nisur per te shkuar drejt nje rilindje me ne krye z Edi Rama suksese e meriton fitoren.

  Përgjigje
 • Raimonda Zyba shkroi:
  13-07-2013 në 4:36 pm

  vazhdo rrugen qe ke nisur per te shkuar drejt nje rilindje me ne krye z Edi Rama suksese e meriton fitoren.

  Përgjigje
 • ilirjan shkroi:
  12-07-2013 në 3:36 pm

  shqiperise i duhej dikush qe te perfaqesoj cdo shtrese te shoqerise sone .kush me mire se z.edi mund ta bej kete askush kete vend mund ta bej vetem 1njeri me kulture e bote si ti suksese

  Përgjigje
 • ilirjan shkroi:
  12-07-2013 në 3:35 pm

  shqiperise i duhej dikush qe te perfaqesoj cdo shtrese te shoqerise sone .kush me mire se z.edi mund ta bej kete askush kete vend mund ta bej vetem 1njeri me kulture e bote si ti suksese

  Përgjigje
 • Ajet Delaj shkroi:
  11-07-2013 në 11:46 pm

  July 11,2013
  KESAJ I THONE MARRJA RRI E I ZOTI SE LE
  Partia demokratike duket se nuk e ka kuptuar akoma se populli shqitar ja ka hequr mandatin per te qeverisur nese e ka pasur ndonjehere e natyrshem edhe per te folur si pushtetare ne emer te opullit sic rendom z Berisha e ka pasur zakon qe te shprehet packa se nuk ka punuar nje dite per shqiptaret.
  Se dyti populli ka mandatuar per te qeverisur liderin e majte Rama dhe jo vetem kaq por me nje madat me tager kushtetues te afte per te ribere Shtetin Shqiptare.
  Se si jane trajtuar intelektualet dhe te shkolluarit brenda e jashte Shqiperise gjate ketyre 23 vjetesh besoj nuk ka nevoje per koment pasi komentin me te plote e beri vota e 23 Qershorit. Nese zgjedhjet do kishin qeve vertete te lira nuk besoj se do ishte edhe ky rezultat permbyses per Partine Demokratike por do ishte akoma dhe me turperues per pronarin e emrit te PD z Berisha.
  Lideri i kualicionit fitues me thirrjen e tije per intelektualet shqiptare qe te vihen ne dispozicion per te rithemeluar shtetin e Ismail Bej Vlores pa dallim feje krahine dhe ideje eshte padyshim nje risi historike qe nuk e ka bere sakush per 100 vjet te ekzistences se Shtetit Shqiptar dhe si e tille duhet mbeshtetur e pershendetur nga gjithush qe ka sado pak gjak shqiptari ne deje.
  Qe te jem i qarte ne lidhje me konfliktin e interest persa i perket ketij prononcimi pasi lavdi Zotit e Amerikes jam Amerikan Citizen e i punsuar ne NYC Government dhe ish student i dhjetorit e kontribues i drejteperdrejte i themelimit te Partise Demokratike ne Shkoder e M.Madhe , kundershtar i rebelimit komunist dhe kontribues i drejteperdrete i ringritjes se Partise Demokratike nga hiri i revolucionit komunist i sponsorizuar e udhehequr nga Sali Berisha.(fatekeqesisht kete te fundit e kam marre vesh vone ne 2000), pra kam qene dhe jam shpirt i lire i afte per te thene te verteten e mbeshtetur ate pa I marre leje kujt
  Te anatemosh nje thirrje te liderit Rama per te kontribuar ne rithemelimin e Shtetit Shqiptar , pra ne kthimin e Shtetit Shqiptar ne sherbim te qytetareve shqiptare pamvarsisht feje krahine e ideje dhe menjanimin e atyre qe e kane marre peng Shtetin Shqiptare dhe e kane perdorur emrin e tije per interesa kriminale e deri antishqiptare eshte guxim i tepruar i banditeve ne pushtetin actual.
  Frika qe ndiejne ata qe kane abuzuar me te qenit pushtetare e shtetare shqiptare qe vetem emrin shqiptare kane se asgje tjeter, nga ardhja e nje brezi te ri ne strukturat e Shtetit te pa inkriminuar e te pa marre peng sic kane qene ata vete eshte frike vertete e ligjshme por qe nuk duhet te meshirohen ne dhenjen e drejtesise.
  Deklarata e te ndierit Azem Hajdari ne parlamentin e 97 tes drejtuar te nderuarit Shaqir Vuka ish minister i mbrojtjes i asaje kohe se Shqipeeria do behet kur te qeveriset nga shqiptaret te majte apo te djathte qofshin ata me duket se po behet realitet tani mbas 16 vjetesh. Zoti na ndihmofte per te miren e Shqiperise e shqiptareve.
  Do doja ti beja vetem nje pyetje znj apo zonjushes Mehilli per konkurset e pranimeve ne administrate gjate gjeverisjes se padronit te saje Berisha se sa teste me korrektim kompjuterik kane zhvilluar per tete vjet per te treguar se sa apolitike por te mbeshtetur mbi aftesine eshte administrate aktuale. Kam bindjen se jo vetem nuk kane bere asnje por as qe e kane idene se si zhvillohen testet me correktim kompjuterik apo drejte persedrejti ne sistemin kompjuterik e marrjen e pikeve ne perfundim te testit.
  Nese kryeministri Edi Rama arrin te pastroje administraten e Shtetit e te pushtetit nga me se pakti te paaftet , servilat e hajnat dhe zevdesimi i tyre me begrund te paster e profesionalisht te perzgjedhur nga konkurse me korrektim kompjuterik e drejteperdrejte ne system larg preferencave partiake jo vetem do garantoje suksesin e qeverise se tije e natyrshem edhe te premtimeve te dhena por do siguroje mbeshtetjen e nevojshme per te vendosur drejtesine e mohuar long time ago ne truallin e Shqiptareve.
  Zoi i bekofte e ndihmofte tere ata shqiptare qe mendojne e punojne per kombin Shqiptar jo vetem per zhvillimin e begatimin e tije por edhe tere ata qe punojne per ta nxjerre Shqiperine nga kthetrat e antishqiptareve qe duhet thene se fatekeqesisht kane pasur sukses ne 80 vjetet e fundit.
  Ajet Delaj
  NEW YORK

  Përgjigje
 • Mehmet Metaj shkroi:
  11-07-2013 në 12:31 pm

  EDHE PAS 100 VJETËSH PËRBALLË SFIDËS SËBËRJES SË SHTETIT DHE SHQIPËRISË !
  Sfida e bërjes së shtetit dhe normalizmit ekonomik të Shqiperisë 3-milionshe një nyje gordiane
  apo thjeshtë “Veza e Kolombit” ?!

  Nga: Mehmet Metaj*

  “Mos më lini përjetësisht në pështjellim” ka qënë amaneti i fundit i Kristofor Kolombit, (Christopher Columbus, 1451-1506) dhe ky epitaf i tij ka nxitur sot studjuesit e Oxford-it dhe Harvard-it të ti deskriptojnë këtë sentence dhe po “gërmojnë” për këtë zbulues të famshëm Gjenovez të Amerikës (me mbështetjen e Ferdinand-it të II-te të Aragonës dhe Izabelës së Kastilias) për origjinën e dyshuar hebre’ të tij. Dhe Shqiperia jonë e vogël edhe pas 60 mije vjetesh krijim e zhvillim të qënies njerëzore, edhe pas 3000 vjetësh qytërim, edhe pas 300 vjetesh kulturë shtetarie dhe përvoje botërore perëndimore, edhe pas 100 vjetësh shtet shqiptar, endet edhe sot në pështjellim dhe u katandis si nje vend pa shtet nga politikanë primordialë e mbetet ende’ “me krye n’hi”.
  Shqipëria po ta shohësh nga larg duket si ”Veza e Kolombit” dhe në ka mbetur si ”Guri i Sizifit” që s´gjen derman e s´zë vend kurrë përsa kohë vetëdija publike dhe intelektuale të arrijë në nivelet e standartet e duhuara të kohës dhe të hedh tej Bershët e Co dhe pastroj vendin nga llumrat e tranzicionit. Dhe ne kohen tonë të re Sali Berisha i eleminoi të vetët themelues të PD-së të gjithë dhe ka gjetur të promovojë si pasardhës Lulzim Bashën, një infantil pa asnjë kontribut apo përvojë jete dhe politike dhe e katapultoi dhe kryetar bashkie të Tiranës dhe ja tani pas humbjes shteruese të tij do ta bëj kryetar PD-je, Luli që kur flet duke qeshur sikur ka para një kopsht fëmijësh si vetja dhe jo një kryeqytet me rreth 1 milion banorë (?!). Kjo Shqipëri e vogël që i mbushi 100-vjet gjoja-me-shtet mbeti nën sundimin e të papërgjegjshmëve, kaçakëve a anadollakëve dhe nga rendi social-ekonomik dhe dinjiteti me krye n’hi’.
  “Ky vend ka vuajtur gjithmonë dhe vuan ende’ nga njerëz gjysëm-të-mësuar’;- thotë Kasëm Trebeshina. Dhe nuk është rastësi që pas 100 vjetesh shtet ne kemi rënë kaq poshtë sa të kemi një qeveri me në krye Sali Berishën (?!!), që flet që prej 20-vjetesh vetëm broçkulla dhe ka bërë aq zullume në këtë vend si ajo e ’97-ës që jo kryeministër por as qytetar i këtij vendi s’e meriton, po meriton ta shpallesh si subjekt retroaktiv të ligjit të lashtë Grek të Ostracizmit, ta dëbosh nga vendi se përdhosi gjithça, demokracinë, shtetarinë, drejtësinë, politikën, ekonominë, shkencën, kulturën, historinë, administratën shtetërore që është aq e korruptuar sa duket se s’ka burrë nëne që pas tij ta sjellë më në vete këtë vend.
  Në një takim me intelektual që u zhvillua më 11 Janar 1991, në ILA, (organizuar nga Z. Edi Rama dhe Z. Ardian Klosi, ku unë pata rastin të marrë pjesë) shkrimtari i madh disident Kasëm Trebeshina citoi një amanet i lashtë për qeverisjen.”Qeveriseni mirë popullin se përndryshe ai ç´do invazion të huaj do t´a quaj çlirim”-ka thënë 3500 vjet më parë Hemurabiu mbreti i Asirisë/Babilonisë së lashtë. Dhe shpresa e vetme sot është PS-ste dhe opozita fituese e zgjedhjeve te 23 Qershorit, që do jetë qeverisja e nesërme që ka shansin dhe obligimin në këtë zgrip PD-istësh të ndërtoj dhe zbatoj një program të vërtetë ringritjeje kombëtare së pari të shtetit, të dinjitetit të këtij vendi dhe krahas kësajë të ekonomisë, të popullit të thjeshtë i cili zvarritet që prej 100 vjetësh dhe 20 vjetësh demokraci. Duke ritheksuar parimet e demokracisë Presidenti Amerikan Barrack Obama, në fjalën e tij në Universitetin e Cape Town-it, për lançimin e mbështetjes Amerikane për Afrikën, tha se: “Jo.. në ato vende ku liderët pasurojnë veten e tyre nga mosndëshkimi…këto gjëra duhet të ndryshonjë.. ). Dhe këto fenomene “afrikane” janë aktuale edhe tek ne sot e gjithë ditën. Por ne jemi në Evropë ! “.

  Po a do të bëjmë dot më në fund një shtet të përgjegjshëm Shqiptar ku drejtuesi i tij dhe drejtuesit e të gjitha institucioneve të tij deri tek kryetari i një komune të ulen në karrige si shërbëtor të popullit dhe jo t’a kthejnë atë në “pronë private” për bamirësira e përfitime personale ???

  • A do të shmangen nepotizmi dhe militantët që vrapojnë me marifet për zënien e posteve dhe të bëhet konkurim real për të punuar në administartën publike apo strukturat shtetërore ???
  • A do të lihen “pa u shpërblyer” nga partitë ata që hodhen para te vjedhura nga taksapaguesit me postet e tyre në zgjedhje për të zënë prapë një post pas tyre dhe marrë “kamate-fitimin” e tyre njëqindfish nga fondet publike duke u bërë shefa e drejtorë ???
  • A do të shmangen marifetçijtë dhe dallkaukët, pehlivanet dhe rrufjanët qe gjithmonë, nga që s’bejnë dot punë tjetër, gjejnë streh në partira dhe na bëhen sheaf, drejtorë e Zv.Ministra???
  • A do të shmangen emërimet e njerëzve të pamësuar në poste që janë për të mësuarit si në përfaqësitë tona diplomtike, në NATO, OKB, FAO, UNDP, BE.. etj ???
  • A do të kemi dogana e tatime ku për t’u bëre doganier apo tatimorë të konkurohet dhe këta të mos pasurohen e bëhen miliarderë me 6-muaj punë dhe pastaj të na “bëjnë poltikë e krijojnë parti” me paratë e vjedhura nga fondet publike apo private ???
  • A do të neutralizohet kripto-politika dhe pastrohet ajo nga kriminalizimi dhe paratë e pista???
  • A do të bëhet dhe zbatohet më në fund pas 22-vjetësh hallkatje një “set menaxhimi-qeverisës” për shtetin dhe rehabilitimin e ekonomisë së vendit dhe ulet informaliteti ???
  • A do të vihen para përgjegjësisë ligjore ata që urdhëruan vrasjen e njerëzve të pafajshëm më 21 Janr, ata që vranë në Gerdec, apo dhe ata që urdhëruan nxënësit e shkollave të shkonin në mitingje partish ???
  • A do të zhbëhen dhe vihen para përgjegjësisë ligjore qeveritarët-përgjegjës për privatizimet dhe konçesionet abusive me pasurite tona natyrore kombëtare dhe kufijtë detarë të vendit ???
  • A do të shmangen të bëhen prapë drejtorë dhe ministra ata që kan qënë njëherë në qeverine e korruptuar 2009-2013 dhe janë përfolur dhe dyshuar për korrupsion ???
  • A do të kemi një kontroll të pasurive të vëna nga përfitimet shtetërore dhe vihen para përgjegjësise të gjithë ata që nuk e justifikojnë atë dhe kan përfituar në mënyrë abusive ???
  • A do të hetohen ish-Ministra ish-Prokurorë, ish-Kryetarë Gjykatash, Drejtorë Doganash, Tatimesh, KESH-i e ÇEZ-i- me vila në bregdet, që kan pasuri marramendëse apo do te na bëhen përsëri drejtues, dhe na “japin mend” se po bëjnë gjoja politikë dhe shtet???
  • A do të kemi dhe ne një shtet dhe media kurajoze që të evidentojne gjithë vilat e ndërtuara me para të pista në bregdet apo zona turistike dhe jashtë vendit nga ish-drejtues e politikanë që nde’ na dalin e flasin për rregull e transparencë virtuale në TV ???

  Po u bënë këto mund të thuhet se kemi shtet dhe po Qeverisim Shqipërinë ???!!!

  * Drejtor ekzekutiv, Qendra ALBAFOREST (www.albaforest.com)

  Përgjigje
 • Mikel shkroi:
  11-07-2013 në 10:27 am

  I nderuar zoti Kryeministër!
  Do të desha të shpreh edhe unë përkrahjen time për iniciativën e re të dërgimit të CV on line për ata që duan të kontribojnë në administratën shtetërore të vendit tonë.
  E bëj këtë se pikërisht në këtë moment unë dhe disa mjekë të tjerë që kemi studjuar dhe punuar në vende të ndryshme të Komunitetit Evropjan si dhe kemi mbrojtur doktoraturën jashtë vendit, përjashtohemi nga konkurimi I ndershëm për të punuar në Universitetin Mjekësor.
  Arsyeja e këtij përjashtmi është se në bazë të vendimit të qeverisë do të pranohen si pedagogë vetëm ata mjekë qe punojnë në QSUT për shkak se nuk ndryshon fondi i pagave.
  Unë mendoj se ky vendim nuk është marrë për të plotësuar nevojat e Unversitetit me Pedagogë, por për të kënaqur një pjesë të caktuar të tarafeve të qeverisë që po ikën. Nëse Universiteti ka vende që duhen plotësuar zgjedhja duhet të jetë e ndershme ose nëse përzgjedhja është përjashtuese kjo do të thotë se Universiteti nuk ka nevojë për më të aftët por për njerëzit e vet.
  Mbasi i zënë vendet dhe nuk të lejojnë të konkurosh të thonë se mund të vish kur të hapen vende të tjera.
  Ndaj unë sot vendosa të nis CV-në time te ju, jo për të më siguruar një vend pune, por për të pasur të drejtën të konkurojmë ndershmërisht.
  Dr. Mikel Nakuçi
  Doktor i shkencave i Universitetit te Janinës

  Përgjigje
  • Arlinda Saqellari shkroi:
   13-09-2013 në 1:39 pm

   pershendetje,

   e lexova mesaxhin tuaj dhe e mbeshtes plotesisht ate. Mund ta kuptoj plotesisht temen qe ju shtroni. Ne qe kemi bere studime pas universitare jashte vendit kerkojme jo vetem nje vend pune por te drejten per te konkuruar ne kushte te barabarta per kedo vend pune.
   Nga ana jone ne kemi provuar besoj aftesite tona profesionale, sepse jo vetem kemi mbaruar studimet si te gjithe te tjeret, por
   a) i kemi mbrojtuar keto studime dhe jashte,
   b) kemi konkuruar per te fituar te drejten per studime te metejshme
   si masteri dhe me pas doktorata
   c) kemi dhene mesim ne universitete te njohura te Europes.
   d) kemi marre pjese ne projekte te mirefillte shkencore nderkombetare
   e) punimet tona shkencore jane te botuara ne revistat me precioze shkencore
   Me ne fund ,
   shpresoj qe me te vertete profesionalizmi te marre ate vend qe meriton ketej e tutje.

   suksese te gjitheve

   Përgjigje
 • Altin Uku shkroi:
  11-07-2013 në 10:11 am

  Si ide duket shume premtuese,
  doja vetem qe te thoja nje gje: eshte e domosdoshme qe te vihen ligje mbi statusin e punetoreve . Shqiperi nuk do te shohe kurre drite nqs pushohen nga puna njerezit sa here qe nderrohen partite ne shtet.
  Duhen ligje per punetoret shteteror dhe per ata privat. Nqs kerkoni qe te vendosni gjerat per vije atehere filloni nga punetoret.
  SECILI DUHET TE KETE TE DREJTA DHE DETYRIME NE PUNE!
  Vendosni nje ligj te rrepte mbi korrupsionin ne menyre qe asnje njeri te mos jape para per te punuar(kam degjuar qe edhe per te punuar si pastruese ne spital , nje grua ka paguar para.)

  Përgjigje
 • Valona shkroi:
  11-07-2013 në 1:35 am

  Cdo gje e re qe ju do ndermerni do te shprehe habine e trungushteeve, kjo pritet. Shume mire qe i pergjigjeni, por pa e prishur qetesine, pergjigjuni ne distance dhe me distance. Endrra vazhdon…

  Përgjigje
 • sheva shkroi:
  10-07-2013 në 6:42 pm

  z KRYEMINISTER vazhdo punet ,suksesi i qeverisjes tuaj do jete i pa diskutueshem ne qe kemi punuar ne Bashki e Tiranes kete e dime shume mire . Kritiket ato pune kane mos degjo kerkend qe mbron kete administrate qofte dhe ata qe i mbron statusi i NC SEPSE mbi 90% i kane militante mjafton me ju kontrolluar vetem diplomat . Keto metoda te perthithjes se administrates mbi baza meritokracie do te japin pa diskutim suksesin qe kerkoni.

  Përgjigje
 • xhemal shkroi:
  10-07-2013 në 2:46 pm

  eshte nje metode e mire mbi te gjitha trasparente shpresojme qe femijet tane edhe pse tani jane larg atdheut u jepet mundesia te kontribojne me zotesi e ndershmeri shqiperise shpresoj me te miren mos u dekorajoni nga veshtiresite ,qendroni kembengules mos u perkulni do jete veshtire por me shumicen e shqipetareve punetore e te ndetrshmdo ja dalesh pune te mbare

  Përgjigje
 • Armand Gjergji shkroi:
  10-07-2013 në 2:19 pm

  Qeveria e R.Sh eshte punemarresi,kontraktuesi per adm.shteterore ndaj ka gjithe te drejten e botes te kerkoj cv per ata qe paguhen nga taksapaguesit.Kritizeret duan sistemin me rekomandim nga seksioni Partise,ate lloj njohin,snjohin as konkurencen as meritokracine.Per mua zgjedhja Juaj eshte thjesht demokratike z.Kryeminister.

  Përgjigje
 • Besnik Xhani shkroi:
  10-07-2013 në 2:19 pm

  Eshte shume e thjeshte-ata qe skan cte ofrojne-ata qe sduan ta besojne dhe ata qe diplome kane universitetin e militantizmit dega servilizem nuk gjejne formular per ta plotesuar ketu

  Përgjigje
 • Silva Malaj shkroi:
  10-07-2013 në 2:18 pm

  Populli yne ka 1 shprehje shume te bukur: “Qente le te lehin, karvani te ece perpara”. Suksese Skuadres se Rilindjes ne ndertimin e Shqiperise Europiane.

  Përgjigje
 • Bona Lali shkroi:
  10-07-2013 në 2:18 pm

  skam asnje verejtje te lumte vazhdo me idete e tua suksese z.Rama.

  Përgjigje
 • Nikolas Cage shkroi:
  10-07-2013 në 2:17 pm

  Edi, mos u shqeteso nga kritika e te kritikuarve, jepi jete enderres sone te pebashket.Ligj,pune e transparence.

  Përgjigje
 • Ana Gocpershpi shkroi:
  10-07-2013 në 2:17 pm

  suksese ne detyre dhe mos ua ver veshin brockullave te atyre se deri dje ato ishin ne pushtet dhe i dime veprat e tyre, tani te rrine rehat! suksese suksese

  Përgjigje
 • Hekuran Vladi shkroi:
  10-07-2013 në 2:16 pm

  Edi po i qendron besnik tani ne post-fushate asaj qe iu ka shpjeguar njerezve gjate fushates. Kjo eshte shenje e mire. Vendin e vet te punes Edi e fitoi me konkurs. Po fton te gjithe te tjeret te bejne te njejten gje…

  Përgjigje
 • Kovi Shaka shkroi:
  10-07-2013 në 2:15 pm

  vazhdo si te jete me mire z.Edi per vendin pa llafe do kete .”Blej” sa me shume ,seleksiono e vepro .SUKSESE.

  Përgjigje
 • Vezi Julian shkroi:
  10-07-2013 në 2:15 pm

  kjo e njoftimeve eshte me te vertete e dobishme, pergezime

  Përgjigje
 • Une Jam shkroi:
  10-07-2013 në 2:14 pm

  Suksese kryeministri Rama, duan te te fusin shkopinj neper rrota por kete rradhe atyre u hyri rrota bashke me shkopinjte. Suksese

  Përgjigje
 • Blerina Vorpsi shkroi:
  10-07-2013 në 2:14 pm

  Po pse ka nevoj partia per te bere apel te hapur qe te punesoj njerezit e vet? sikur nuk i di!!! Kjo eshte budallek. Kritike pa llogjike!

  Përgjigje
  • Altin Uku shkroi:
   11-07-2013 në 10:14 am

   Blerina per njerez qe pranojne ket realitet kemi perfunduar ne ket gjendje.
   Ti je e politizuar gjer ne kocka. hap dhe lexo ca libra qe te hapesh mendjen.

   Përgjigje
 • Er TA DS shkroi:
  10-07-2013 në 2:13 pm

  Suksese Z.RAMA
  kjo eshte nje nisme me shume vlera.

  Përgjigje
 • Djalke Medreseje shkroi:
  10-07-2013 në 2:12 pm

  Z.RAMA mos u merzit me kritiket ata ate pune kane ti vazhdo me mirjonin qe ke nisur per Shqiperine se vetem te ty kemi besim . SUKSESE

  Përgjigje
 • Bledar Ndoni shkroi:
  10-07-2013 në 2:12 pm

  Edi, qente le te lehin RILINDJA te eci drejte rindertimit te vendit.

  Përgjigje
 • Bjanka Bodlli shkroi:
  10-07-2013 në 2:11 pm

  Good job Zoti Rama, shpresoj ti zbatoni te gjitha premtimet qe keni then!

  Përgjigje
 • Renad Garo shkroi:
  10-07-2013 në 2:11 pm

  Sa me pelqejne gjerat e pastra!Te shpresojme se do jete keshtu gjithmone!Bete mire qe sqaruat!

  Përgjigje
 • Ira Caca shkroi:
  10-07-2013 në 2:10 pm

  Kritiket jane ata qe i ka fut berisha ne pune pa patur ndonje aftesi per ate vend pune e tani ndihen ne rrezik.

  Përgjigje

Hyni për t'u përgjigjur

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CAPTCHA Image
*