Edhe

 • Why Nations Fail

  By THOMAS L. FRIEDMAN

  Published: March 31, 2012

  I’m reading a fascinating new book called “Why Nations Fail.” The more you read it, the more you appreciate what a fool’s errand we’re on in Afghanistan and how much we need to totally revamp our whole foreign aid strategy. But most intriguing are the warning flares the authors put up about both America and China.

  Lexo më shumë
 • The Happy Depressive

  Alastair Campbell - The Happy Depressive

  Lexo më shumë
 • The New Machiavelli

  Alistair McAlpine - The New Machiavelli - The art of politics in business

  Lexo më shumë
 • Absolut Art Award 2011

  Anri Sala është një shqiptar i jashtëzakonshëm. Artist i shkëlqyer dhe botërisht i famshëm në plot kuptimin e fjalës. Keto ditë ai merr në Stokholm çmimin prestigjoz Absolut Art Award. Vepra e tij ekspozohet në galeritë e muzeumet më përfaqësuese të artit bashkëkohor nëpër botë.

  Lexo më shumë